CANTIK TAK ADA JERAWAT DAN CERAH BERSERI.

 Assalamualaikum semua!

mira nak share something ni!

kenape mira suka guna vco? sebabnya vco dia elak dari naik jerawat dan dia buang jerawat2 sedia ada dalam beberapa hari je.seimbangkan kelembapan kulit dan jugak buang bintik2 hitam yang tak diingini tu.sangat best!dia jugak menjaga dalaman kita dan jauhkan dari didekati sebarang penyakit

kenapa mira suka vitamin c 1000 mg ni?
sebabnya vitamin c ni dia bertindak untuk hilang kan parut2 di badan kita dn juga wajah.parut lama dan baru memang senang hilang kalau makan dengan disiplin nya.mencerah kan kulit wajah dan badan .so tak payah dah pening nak beli pencuci muka atau krim yang boleh mencerah kan?




mira guna dua supplement ni dah dua tahun.mula2 just pakai je.tapi bila ramai yang bertanya tentang vco dan vitamin c ni ,then mira tergerak untuk jadi stokis supaya senang nak supply dekat kawan2 


ahamdulillah setakat ni dah ramai customer yang dah takde masalah 2 kulit.dan dah pun cerah sekata!





sekarang ni kawan2 yang dah lama tak jumpa mesti cakap dan lain !dah cerah dah .sebab tu mira berani share dengan kawan2.lagipun mira percaya dekat vitamin c ni sebab die daripada doktor sendiri.selain untuk mencerah dia bertindak sebagai vitamin yang akan menjaga tubuh badan kita .kesihatan tubuh badan.so selamat lah .maka cantik beserta sihat lah kan!


siapa yang nak cuba 30 biji vitamin c ni dan sekotak vco boleh la beli set sebulan punya rm80 (30 biji vita c+60 biji vco) .free postage.trial set

kalau nak jimat boleh ambil 100 biji vitamin c dan 60 biji vco .cuma rm  109 termasuk postage untuk 100 biji .murah kan?




macam mana nak order ni????boleh pm mira dekat sini >>>http://www.facebook.com/pages/Meera-beauty-care-ACAI-Berry-Abcvcoorganic-Vitamin-C/164899190188609?fref=ts    

ataupun pm mira di mirahussinblog@yahoo.com

VCO DAN KESAYANGAN

Assalamualaikum semua..

Hari ni mira nak share the best testimoni dari family dan kesayangan mira sendiri.thats why mira cakap the best hehe.memang luar biasa dan puas hati kan bila kita dapat tengok orang2 kesayangan kita semuanya sihat2 je .

Ramai tanya mira.."mira vco tu lelaki boleh makan ke?"
hari ni mira jawab soalan tu.VCO dia sangat sesuai untuk lelaki mahupun perempuan.contoh terdekat mira adalah abah dan encik bf

abah mira
Abah mira dulu pernah kena strok .Tapi doktor pun pelik abah mira cepat je sembuh.masa mula2 abah sembuh dari strok tu abah kurus je.Tak banyak isi.kulit abah banyak yang kendur sebab terlampau kurus.Orang selalu tengok abah macam tak sihat je.Abah kena strok sebab tekanan darah tinggi abah tiba2 naik.Doktor kata abah tak boleh tak makan ubat bahaya.!tapi abah tak nak sebab abah kata kalau makan ubat darah tinggi nanti lama2 dia akan effect buah pinggang.Kalau tak makan ubat pulak nanti darah tinggi naik bahaya juga.Macam2 abah ambil supplement.One day mira suggest abah makan vco.Sebab vco takde bahan kimia jadi kalau ambil hari2 pun dia tak effect buah pinggang.After abah ambil vco alhamdulillah abah cakap berat badan abah makin naik .lepas tu kulit abah tak kendur merah2 macam mula2 sakit dulu tu dah.Kulit abah kembali jadi kuning2 langsat gitu tandanya dah sihat hehe.yang penting nya abah dah tak bergantung kepada ubat darah tinggi sebab darah tinggi abah boleh dicontrol dengan makan vco je alhamdulillah...happy sangat tengok abah sihat.Abah tak boleh putus makan vco sekarang ni..kalau tinggal separuh je vco dia..dia akan terus call suruh hantar stok bukan main risau lagi abah takde vco.Kadang2 dalam sehari sampai 4 biji abah makan.Dia kata rasa sihat.


Yang keduanya lelaki yang makan vco ni adalah encik bf saya sendiri!Encik bf mira ni dia punya part menjaga kehenseman dia kalah orang perempuan.Lebam bawah mata pun risau heHE.Jerawat naik pun bising daa...satu hal encik bf selalu pening2 kepala.Dan kalau dia pening je dia akan ambil vco makan.Dia pun macam abah juga tak boleh dah tak de vco.macam tak lengkap hidup dia.Sejak makan vco ni jerawat encik bf dah makin kurang .Cuma akan naik kalau dia busy or terlalu stress.Tapi jerawat tu naik tak lama dan tak banyak dah .Kalau naik pun cepat kecut dan tak sempat jadi parut.Encik bf terlalu busy orang nya.Mira paksa dia makan vco supaya dia tak cepat letih  dan tak selalu pening2 kepala.

Ni adik mira !adik mira ni dulu2 sangat2 serius masalah kulit dia.parut dan jerawat.Biasalah budak2 baru nak dewasa perubahan hormon barangkali.Abah pun cakap dekat mira "cuba bagi akmal pakai vco dekat muka" then nah!berkotak2 vco saya tinggal dekat rumah untuk abah dan adik saya ni.dan alhamdulillah masalah jerawat dia now beransur pulih,makin cerah pulak tu!satu lagi masalah adik mira ni dia punya kurus tu lain macam,Kurus kering .hehe.And now berat dia dan naik.vco kan maintain kan berat badan dan ketinggian!so tak kurus tak gemuk!

Now nak cerita tentang kakak dan anak saudara mira pulak

Ni kakak and anak saudara mira .kaka mira makan vco dan vitamin c taw! lawa tak kulit dia?hehe.Kakak mira ambil vco sejak die mengandung lagi.After dah delivered baby badan dia lansung tak gelebeh.tetap maintain slim dan awet muda ...Tentang benefit yang kakak mira dapat adalah susu dia banyak keluar.So dia boleh menyusukan anak dia tanpa campur2 dengan susu tepung.Anak dia fully breast feeding. Bila dah nama pun menyusu kan anak so khasiat yang ibu dapat automatik anak akan dapat tempiasnya juga.Orang selalu tegur kenapa kulit anak saudara mira ni lembut sangat2 and sedap dipegang.hehe.itu hasil dari vco atau tak wallahua'alam .Yang pentingnya ape yang baik kita kongsi bersama.

happy kan dapat tengok orang2 yang kita sayang sihat dan ceria?cubalah beli vco hadiahkan pada yang tersayang.

assalamualaikum...

Minyak kelapa dara memiliki banyak manfaat kesihatan seperti untuk rawatan rambut, rawatan kulit, mengawal kolesterol, menurunkan berat badan, meningkatkan sistem kekebalan tubuh, pencernaan dan metabolisma, mencegah masalah buah pinggang, penyakit jantung, tekanan darah tinggi, kencing manis atau diabetes, HIV dan kanser, Penjagaan gigi dan kekuatan tulang. Manfaat Minyak kelapa dara dikaitkan dengan kewujudan asid laurik, asid capric dan asid caprylic, dan ia memiliki sifat-sifat seperti antimikrob, antioksidan, antikulat, antibakteria.


Antara Khasiat Catalyst VCO :

- Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.
- Tiada masalah keputihan ketika hamil.
- Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak, dan kering.
- Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
- Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari.
- Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.
- Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin.
- Melawaskan pembuangan air besar dan kecil.
- Melindungi tubuh daripada kanser.
- Jerawat cepat susut.
- Sistem penghadaman lebih baik.
- Kesuburan.
- Agen pelincir dalam hubungan suami isteri.
- Melancarkan kitaran haid dan kurangkan rasa senggugut.
- Batuk dan Selsema cepat hilang.
- Mengurangkan tidur berdengkur.
- Memperbaiki kandungan asid dalam rahim.
- Memperlambatkan proses monopaus bagi wanita.
- Membantu pesakit Hepatitis C, Cacar dan Herpes.
- Mengelakkan penuaan awal dan kedutan kulit.
- Menyegarkan dan merawat sel kulit menjadi lebih tegang dan lembut.
- Mengekalkan fungsi tiroid yang sihat.
- Mencegah dan mengatasi jangkitan bakteria, virus dan kulat (yis) dan masalah sakit kulit pada kemaluan (masalah keputihan).
- Mencegah risiko penyakit jantung dan kadar kolestrol tinggi.
- Pertumbuhan rambut lebih baik dan kelemumur akan hilang.
- Terhindar dari segala alahan.
- Tidak meningkatkan paras kelekitan platlet dalam darah yang menjadi punca serangan jantung.
 
 

TESTIMONI EXCLUSIVE!


khasiat vco
-menghilangkan parut jerawat
-mengelak dari tumbuhnya jerawat
-menjadikan kulit wajah putih dan gebu
-menyeimbangkan kelembapan kulit wajah
-menghilang kan bintik2 hitam



khasiat collagen

  • Menjadikan kulit tegang
  • - Mengembalikan kesegaran dan keremajaan kulit
  • - Mengatasi masalah kulit kusam,berminyak, kering dan berkedut
  • - Membantu melicinkan tumit merekah dan kuku malap&mudah patah
  • - Menyubur dan menyihatkan rambut agar kelihatan hebat dan berkilau
  • - Membantu mengaktifkan semua metabolisme tisu-tisu tubuh ke tahap maksima
  • - Menghilangkan parut-parut lama dan kesan jerawat
  • - Mengurangkan selulit dan memastikan kulit sentiasa cantik
  • - Minda lebih cergas dan pergerakan tubuh menjadi lebih lancar
  • - Badan akan rasa lebih cergas dan bertenaga
gabungan vco +collagen jugak boleh kurus!



...........................................................................................................................................................

**dulu name blogshop ni beautifulafia

..............................................................................................................................................................

....................................................................................................................................................................
JOM KITA TENGOK SATU KISAH BENAR DITULIS SENDIRI OLEH CUSTOMER VCO MIRA YANG SEKARANG DAH PUN BERGELAR AGEN CATALYST VCO JUGA SETELAH DAPAT HASILNYA.SHARING IS CARIL(original dari blogshop mira.special edition)

gambar muka asal..ade sedikit jerawat sahaja..




Mase dulu2..jerawat hanya tumbuh 1-3 biji sahaja..dan ilang lepas tu  dengan tiba2..


jerawat trok naek d muke, dagu, idung..n parut2 sume sgt ssh nk ilg wpun da pakai mcm2 ubat yg dibeli dr farmasi..

msalah sy before ni yg menyebabkan sy nk amik VCO ni adlh:

1. jerawat nek trok kt pipi belah kanan n x pernah susut..parut pn nmpk sgt2 n x ilg da lbh 6 bln...

2.period x teratur

3.cpt pnt

4.msalah buang air yg tidak lawas n salu sakit prot slps gune produk ni selama 4 bln dan skg masih meneruskannya..

slps gune produk ni selama 4 bln dan skg masih meneruskannya..

1. mke da xd jrwt..klo nek pn, jrwt cpt sgt kcut..

2.period semakin teratur tiap bln n sy da x de kne senggugut

3.bdn rs segar spnjgn hari..even aritu time pose byk berjalan g shopping..tp still bole bertahan...

4. xd msalah buang air dah..prot rs ringan je..bdn rs sihat! ini terbukti bile sbln pertama sy mkn..mkcik sy tnye "eh..kulit mke mar nmpk oke..da xd jrwt..mar mkn pe?".. bln kedua..kawan sy rmai tgor "eh mar..mke ko da elok..aritu trok gle ngn jrwt..ko gne pe??".. so..mmg terbuktilah keberkesanannya..

pic mar selepa gunakan vco...tak perlu edit2 pic dah ...

special writing from cik mar :D THANKS!

..................................................................................................................
.....................................................................................................................

..............................................................................................................................................
...................................................................................................................................................
yang ni sangat2 jelas kecantikan kulit die...no makeup...real skin terserlah kat situ..yang makeup pun tak yah risau kena tutup banyak cela kat wajah..senang nak make up..kalau malas nak pakai make up pun takpe..boleh kuar rumah dengan yakinnye...ni customer mira and now die dah nampak hasilnya die dah jadi agen pun...yeayyy!



............................................................................................................................................................
ni pun agen mira dah sekarang ni..dulunya customer mira.tapi sebab die dah happpy dengan perubahan diri die sekarang ni die dah jadi agen.....

kepada sesiaa yang minat nak cuba vco+collagen boleh pm mira :0


FELINNA INCHLOSS HEBAT!

HYE kesayangan sekalian....

hari ni mira nak share something yang best sangat2 tentang felinna inchloss..
tahu tak ape tuh felinna inchloss?meh mira tunjuk pic dia


ok kebaikan felinna inchloss nia dalah ianya satu alternatif lain untuk kurus tapi tak payah makan ubat kurus.just sapu je.hasil die sangat2 cepat dalam seminggu je dah rasa longgar2 baju kalau rajin sapu felinna inchloss ni..boleh sapu dekat muka untuk jadikan muka lebih bujur tanpa ada dagu berlapis...tak percaya boleh tengok sendiri owner felinna inchloss atau pengasas felinna inchloss ni puan felinna!.beliau berjaya kurus dah taw after sapu inchloss dekat badan and muka!


ni dulu2 belah kiri....and belah kanan tu after die dah kurus dah..hebat kan? sekarang ni dah cantik dah beliau...jom tengoktestimoni beliau lagi

lain sangat2 kan bentuk muka die!cantik sangat2 dah dia sekarang ni..hehehe.....oh ya!sebab teruja tengok cik felinna ni maka mira pun nak la try jugak...after dah cuba tu alhamdulillah muka dah tak tembam sangat dah!jom tengok sini





its me mira hussin!heeheh kepada yang minat nak cuba felinna inchloss ni boleh pm mira dekat facebook mira dekat sini>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>http://www.facebook.com/myra.myrazack

JOM dapatkan wajah yang bujur2 sireh !

PROMOTION

CATALYST PROMOTION...!!(just for hari ni esok dan lusa sahaja)

1 vco rm 35
2 vco rm 70
3 vco rm 100
4 vco rm 130
5 vco rm 160

1 vco+1 collagen=rm90
2 vco+2 collagen=rm160
3 vco+3 collagen=rm250
4 vco +4 collagen=rm330

TESTIMONI VCO

Assalamualaikum semua!mira update lagi dengan testimoni yang baru..kali ni mira update dengan testimoni si cantik putih gebu ni punya testimoni..siapa die and ape feedback die after guna vco jom bace sini..lepas tu fikir nak order ke tak dari mira hehe

apa tu vco atau virgin coconut oil (vco) atau collagen by catalyst meh mira tunjuk sini

just rm39.90  rm37(promotion) .kalau ambil dua dan ke atas akan dapat dengan harga rm35 sebotol.

khasiat vco
-menghilangkan parut jerawat
-mengelak dari tumbuhnya jerawat
-menjadikan kulit wajah putih dan gebu
-menyeimbangkan kelembapan kulit wajah
-menghilang kan bintik2 hitam

**vco juga memberikan kesihatan secara dalaman kepada wanita.lebih info boleh rujuk entry lepas

apa pula collagen??


  •   Menjadikan kulit tegang
  • - Mengembalikan kesegaran dan keremajaan kulit
  • - Mengatasi masalah kulit kusam,berminyak, kering dan berkedut
  • - Membantu melicinkan tumit merekah dan kuku malap&mudah patah
  • - Menyubur dan menyihatkan rambut agar kelihatan hebat dan berkilau
  • - Membantu mengaktifkan semua metabolisme tisu-tisu tubuh ke tahap maksima
  • - Menghilangkan parut-parut lama dan kesan jerawat
  • - Mengurangkan selulit dan memastikan kulit sentiasa cantik
  • - Minda lebih cergas dan pergerakan tubuh menjadi lebih lancar
  • - Badan akan rasa lebih cergas dan bertenaga
collagen rm59.90  rm57(promotion)

nak order boleh pm mira mirahussinblog@yahoo.com

ade promotion kalau ambik kedua2nya serentak ada pakej rm9o untuk kedua2  nya

SPECIAL TESTIMONI



TESTIMONI ORIGINAL DARI BLOGSHOP MIRA/CUSTOMER MIRA (beautifulafia adalah nama lama untuk blogshop ini)





TESTIMONI DARIPADA STOKIS VCO CATALYST YANG LAIN /MOHON SHARE















TESTIMONI BERGAMBAR ORIGINAL DARI BLOGSHOP MIRA

Name :Sofia Zahira Khir
tempoh guna :hampir sebulan
Hasil: Kulit macam baby2 and keyakinan diri bertambah :)

Name:Illa
tempoh guna :sebulan
Hasil:jerawat makin kurang ,just tinggal parut je and kulit makin licin :)


TESTIMONI BERGAMBAR ORIGINAL DARI MIRA DAN STOKIS CATALYST VCO YANG LAIN



JOM KITA TENGOK SATU KISAH BENAR DITULIS SENDIRI OLEH CUSTOMER VCO MIRA YANG SEKARANG DAH PUN BERGELAR AGEN CATALYST VCO JUGA SETELAH DAPAT HASILNYA.SHARING IS CARIL(original dari blogshop mira.special edition)

gambar muka asal..ade sedikit jerawat sahaja..


Mase dulu2..jerawat hanya tumbuh 1-3 biji sahaja..dan ilang lepas tu  dengan tiba2..


jerawat trok naek d muke, dagu, idung..n parut2 sume sgt ssh nk ilg wpun da pakai mcm2 ubat yg dibeli dr farmasi..

msalah sy before ni yg menyebabkan sy nk amik VCO ni adlh:

1. jerawat nek trok kt pipi belah kanan n x pernah susut..parut pn nmpk sgt2 n x ilg da lbh 6 bln...

2.period x teratur

3.cpt pnt

4.msalah buang air yg tidak lawas n salu sakit prot slps gune produk ni selama 4 bln dan skg masih meneruskannya..

slps gune produk ni selama 4 bln dan skg masih meneruskannya..

1. mke da xd jrwt..klo nek pn, jrwt cpt sgt kcut..

2.period semakin teratur tiap bln n sy da x de kne senggugut

3.bdn rs segar spnjgn hari..even aritu time pose byk berjalan g shopping..tp still bole bertahan...

4. xd msalah buang air dah..prot rs ringan je..bdn rs sihat! ini terbukti bile sbln pertama sy mkn..mkcik sy tnye "eh..kulit mke mar nmpk oke..da xd jrwt..mar mkn pe?".. bln kedua..kawan sy rmai tgor "eh mar..mke ko da elok..aritu trok gle ngn jrwt..ko gne pe??".. so..mmg terbuktilah keberkesanannya..

pic mar selepa gunakan vco...tak perlu edit2 pic dah ...

special writing from cik mar :D THANKS!

..................................................................................................................

KEPADA YANG BERMINAT NAK ORDER BOLEH PM MIRA DI mirahussinblog@yahoo.com atau yang ade facebook mira boleh pm je terus.akan ada lebih banyak testimoni yang akan diupload