Saturday, 1 September 2012

SHISEIDO MASKER

SIAPA YANG HARUS GUNAKANNYA?
Bagi mereka yang ingin mencerahkan kulit dan untuk anti penuaan...
Bagi yang mempunyai masalah kulit berminyak dan berjerawat juga tidak terlepas dari menggunakannya..
Ia juga dapat mengurangkan kedutan-kedutan di kawasan muka..
Selain itu untuk mereka yang mahukan keanjalan kepada kulit serta mengekalkan kelembapan dan nutrien yang ada di muka anda...
Produk ini juga membantu untuk menghilangkan mereka-mereka yang mempunyai msalah bintik-bintik hitam,tompok-tompok, noda hitam dan jerawat...
Kelembutan pada kulit wajah dapat dihasilkan disamping menghilangkan garis-garis halus serta menanggalkan sel kulit
mati...
Sesuai untuk SEMUA JENIS KULIT..
Sesuai untuk KULIT WANITA ASIAN...
Penggunaan konsisten menyebabkan kulit lembut dan berseri secara semulajadi....

CARA PENGGUNAAN?
1-Bersihkan muka @ cuci muka terlebih dahulu
2-Sapukan pada muka dan biarkan kering selama 20-30 minit @sehingga benar-benar kering
3-Buka mask dari bahagian bawah dagu dan keatas...

ia boleh dipakai pada hidung malah pada seluruh wajah
Perhatian!!
ELAKKAN DARI MENYAPU DI KAWASAN MATA,KENING,MULUT & RAMBUT,JIKA TIDAK PASTI KENING DAN RAMBUT ANDA AKAN TERCABUT SAMA



.............................................................................................................................
selang satu malam mira akan gunakan masker ni untuk membersihkan kotoran2 yang ada pada kulit wajah.maklumlah kulit kita terdedah kepada persekitaran yang tak berapa nak enak .Dengan cengkaman yang kuat yang ada pada masker ni membuatkan semua kotoran akan tercabut,bintik2 hitam pada wajah?semuanya akan tercabut sama.siapa yang berminat boleh pm mira.hanya rm5 sepeket.sepeket shiseido boleh guna shingga 3 kali dan ianya dalam bentuk cecair.After dah kering jadilah ia seperti topeng muka.hehe.tiada charge postage bagi mereka yang ingin kami pos biasa,tetapi rm3.50 akan di charge bagi mereka yang ingin menggunakan pos express.


thanks sebab sudi bace! :D

.................................................................................
TESTIMONI !!!


3 comments:

sara wana said...

mcm mne harge mask ni? n how to oder?

sara wana said...

mcm mne harge mask ni? n how to oder?

sara wana said...

mcm mne harge mask ni? n how to oder?

Ice Cream Sejuk

SHISEIDO MASKER

SIAPA YANG HARUS GUNAKANNYA?
Bagi mereka yang ingin mencerahkan kulit dan untuk anti penuaan...
Bagi yang mempunyai masalah kulit berminyak dan berjerawat juga tidak terlepas dari menggunakannya..
Ia juga dapat mengurangkan kedutan-kedutan di kawasan muka..
Selain itu untuk mereka yang mahukan keanjalan kepada kulit serta mengekalkan kelembapan dan nutrien yang ada di muka anda...
Produk ini juga membantu untuk menghilangkan mereka-mereka yang mempunyai msalah bintik-bintik hitam,tompok-tompok, noda hitam dan jerawat...
Kelembutan pada kulit wajah dapat dihasilkan disamping menghilangkan garis-garis halus serta menanggalkan sel kulit
mati...
Sesuai untuk SEMUA JENIS KULIT..
Sesuai untuk KULIT WANITA ASIAN...
Penggunaan konsisten menyebabkan kulit lembut dan berseri secara semulajadi....

CARA PENGGUNAAN?
1-Bersihkan muka @ cuci muka terlebih dahulu
2-Sapukan pada muka dan biarkan kering selama 20-30 minit @sehingga benar-benar kering
3-Buka mask dari bahagian bawah dagu dan keatas...

ia boleh dipakai pada hidung malah pada seluruh wajah
Perhatian!!
ELAKKAN DARI MENYAPU DI KAWASAN MATA,KENING,MULUT & RAMBUT,JIKA TIDAK PASTI KENING DAN RAMBUT ANDA AKAN TERCABUT SAMA



.............................................................................................................................
selang satu malam mira akan gunakan masker ni untuk membersihkan kotoran2 yang ada pada kulit wajah.maklumlah kulit kita terdedah kepada persekitaran yang tak berapa nak enak .Dengan cengkaman yang kuat yang ada pada masker ni membuatkan semua kotoran akan tercabut,bintik2 hitam pada wajah?semuanya akan tercabut sama.siapa yang berminat boleh pm mira.hanya rm5 sepeket.sepeket shiseido boleh guna shingga 3 kali dan ianya dalam bentuk cecair.After dah kering jadilah ia seperti topeng muka.hehe.tiada charge postage bagi mereka yang ingin kami pos biasa,tetapi rm3.50 akan di charge bagi mereka yang ingin menggunakan pos express.


thanks sebab sudi bace! :D

.................................................................................
TESTIMONI !!!


3 comments:

sara wana said...

mcm mne harge mask ni? n how to oder?

sara wana said...

mcm mne harge mask ni? n how to oder?

sara wana said...

mcm mne harge mask ni? n how to oder?