Saturday, 15 September 2012

TESTIMONI VCO

Assalamualaikum semua!mira update lagi dengan testimoni yang baru..kali ni mira update dengan testimoni si cantik putih gebu ni punya testimoni..siapa die and ape feedback die after guna vco jom bace sini..lepas tu fikir nak order ke tak dari mira hehe

apa tu vco atau virgin coconut oil (vco) atau collagen by catalyst meh mira tunjuk sini

just rm39.90  rm37(promotion) .kalau ambil dua dan ke atas akan dapat dengan harga rm35 sebotol.

khasiat vco
-menghilangkan parut jerawat
-mengelak dari tumbuhnya jerawat
-menjadikan kulit wajah putih dan gebu
-menyeimbangkan kelembapan kulit wajah
-menghilang kan bintik2 hitam

**vco juga memberikan kesihatan secara dalaman kepada wanita.lebih info boleh rujuk entry lepas

apa pula collagen??


  •   Menjadikan kulit tegang
  • - Mengembalikan kesegaran dan keremajaan kulit
  • - Mengatasi masalah kulit kusam,berminyak, kering dan berkedut
  • - Membantu melicinkan tumit merekah dan kuku malap&mudah patah
  • - Menyubur dan menyihatkan rambut agar kelihatan hebat dan berkilau
  • - Membantu mengaktifkan semua metabolisme tisu-tisu tubuh ke tahap maksima
  • - Menghilangkan parut-parut lama dan kesan jerawat
  • - Mengurangkan selulit dan memastikan kulit sentiasa cantik
  • - Minda lebih cergas dan pergerakan tubuh menjadi lebih lancar
  • - Badan akan rasa lebih cergas dan bertenaga
collagen rm59.90  rm57(promotion)

nak order boleh pm mira mirahussinblog@yahoo.com

ade promotion kalau ambik kedua2nya serentak ada pakej rm9o untuk kedua2  nya

No comments:

Ice Cream Sejuk

TESTIMONI VCO

Assalamualaikum semua!mira update lagi dengan testimoni yang baru..kali ni mira update dengan testimoni si cantik putih gebu ni punya testimoni..siapa die and ape feedback die after guna vco jom bace sini..lepas tu fikir nak order ke tak dari mira hehe

apa tu vco atau virgin coconut oil (vco) atau collagen by catalyst meh mira tunjuk sini

just rm39.90  rm37(promotion) .kalau ambil dua dan ke atas akan dapat dengan harga rm35 sebotol.

khasiat vco
-menghilangkan parut jerawat
-mengelak dari tumbuhnya jerawat
-menjadikan kulit wajah putih dan gebu
-menyeimbangkan kelembapan kulit wajah
-menghilang kan bintik2 hitam

**vco juga memberikan kesihatan secara dalaman kepada wanita.lebih info boleh rujuk entry lepas

apa pula collagen??


  •   Menjadikan kulit tegang
  • - Mengembalikan kesegaran dan keremajaan kulit
  • - Mengatasi masalah kulit kusam,berminyak, kering dan berkedut
  • - Membantu melicinkan tumit merekah dan kuku malap&mudah patah
  • - Menyubur dan menyihatkan rambut agar kelihatan hebat dan berkilau
  • - Membantu mengaktifkan semua metabolisme tisu-tisu tubuh ke tahap maksima
  • - Menghilangkan parut-parut lama dan kesan jerawat
  • - Mengurangkan selulit dan memastikan kulit sentiasa cantik
  • - Minda lebih cergas dan pergerakan tubuh menjadi lebih lancar
  • - Badan akan rasa lebih cergas dan bertenaga
collagen rm59.90  rm57(promotion)

nak order boleh pm mira mirahussinblog@yahoo.com

ade promotion kalau ambik kedua2nya serentak ada pakej rm9o untuk kedua2  nya

No comments: