Saturday, 22 October 2011

SHOPPAHOLIC REVIEW 1-INTRODUCE

Assalamualaikum..

hye all of my princess (for women ) and my friend (for men) hehe.tadaaa...dah siap pun mira punya blogshop and tq for support me by drop here.Kat sini mira akan share and jual macam2 product untuk kecantikan  dan juga kesihatan wanita.Insyaallah niat mira yang sebenarnya adalah untuk sama2 berkongsi macam2 product kecantikan yang bagi mira memang sangat berkesan.Orang kata kalau kita dah tahu kesahihan dan terbukti sesuatu benda tu bagus so tak salah la untuk kita berkongsi dengan kawan2 kan?

Apa yang baik datang nya dari ALLAH dan apa yang kurang baik semuanya datang dari hamba nya yang lemah iaitu kita...untuk segala penyakit dan masalah ALLAH dah sediakan ubatnya dan untuk mendapatkan ubat tu ,kita kena lah usaha mencari dan mencuba.Dengan izin dia insyaallah segala nya akan pulih.

ok la first thing yang mira nak share kat you all semua adalah VCO SOFTGEL.



Untuk pengetahuan semua.Pada permulaan mira nak guna VCO sofgel dari catalyst ni mira agak ragu2 .So mira hold dulu niat mira untuk menggunakannya .Mira review setiap testimoni yang dibuat oleh mereka yang dah lama menggunakannya.Dan setelah timbul keyakinan dalam diri barulah mira mencuba.Kalau you all nak tahu mira mengalami masalah kulit kering dulu2.rasa down sangat2.yela bile kita pakai krim je mesti nampak kulit2 kering tu.so tak cantik la kan?Then second problem mira adalah mira ni teruk sangat masalah bintik2 hitam kat muka mira.Lebih2 kat atas hidung.Macam2 product dah mira cuba.Then after mira cuba VCO soft gel ni semuanya dah hilang.kulit kering hilang and jeragat dah hilang jugak.Yang paling bestnye,mase awal2 mira nak guna VCO ni hanya untuk 2 masalah kat atas .Tapi VCO dah bagi banyak benefit lain untuk mira antaranya :

1.perut mira cepat kenyang.Kalau makan cepat je rase kenyang .and ni dah buat kan berat badan mira tak
   melonjak naik walau pun makan banyak .Tapi VCO dia takkan buatkan kita kurus atau gemuk ok..VCO
   die bertindak untuk regularkan balik berat badan kita.Dia akan normal kan BMI berat badan kita dengan
   ketinggian kita.Kalau sebelum ni kita punye berada ditahap membimbangkan kita so dengan VCO dah
   tak payah risau2 lagi dah.

2.Period mira jenis yang tak teratur .Kadang2 sampai 2 bulan sekali baru datang.But after dah guna VCO
   ni alhamdulillah sekarang dah normal balik dah.

3.Badan tak cepat rasa letih.Walaupun letih kat opis tu tapi tetap bertenaga sampai balik kerja.Kalau dulu
   balik je kerja after maghrib terus tidur .Tengah malam baru bangun makan malam .Macam tak sihat je kan?

4.Bintik hitam and kulit kering memang dah takde dah..so memang tak risau dah

5.Kalau sebelum ni cepat sangat stress .Tapi now emosi dapat di kawal dengan baik

itu yang mira lalui sendiri.Mira jugak make sure kan supaya abah and ummi mira guna kan VCO ni jugak.Sebab VCO jugak bagus untuk mengahalang penyakit macam kencing manis and darah tinggi dan jugak cancer.So bagus la kalau kita suggest kat ibu bapa kita untuk guna jugak kan?ummi ade masalah kulit sensitif ,selalu gatal2 and alergic pada makanan laut.But after ummi guna VCO ni alhamdulillah ummi kata gatal2 dah hilang dah.sekarang ni kakak mira pulak dah guna VCO after tengok kesannya sendiri.Kakak baru je lepas bersalin so disebabkan khasiat yang ade pada VCO softgel ni sangat sesuai untuk ibu lepas bersalin macam kakak.

LEBIH BANYAK INFO VCO :

KEBAIKAN
 VCO

  • Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.
  • Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak, dan kering.
  • Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
  • Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari.
  • Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.
  • Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin
  • Melindungi tubuh daripada kanser.
  • Jerawat cepat susut
  • Regular semula PMS anda
  • Sistem penghadaman lebih baik
  • Kesuburan
  • Mengurangkan up to 70%
  • Kurangkan rasa senggugut
  • Batuk dan Selsema cepat hilang
  • Mengurangkan tidur berdengkur
  • Juga baik untuk ibu hamil

CARA PENGAMBILAN
  • Boleh digunakan dengan 2 cara, makan atau sapu di permukaan muka (untuk masalah kulit muka)
  • Makan 1 biji 2 kali sehari (pagi dan malam) atau 2 biji sekaligus, selepas atau sebelum makan
  • Seelok-eloknya diambil bersama air suam atau air kosong
  • Untuk sapuan di muka, lubangkan bahagian soft gel menggunakan jarum atau gunting dan sapukan pada permukaan kulit. Boleh dilakukan sebelum tidur malam selama 15 minit atau dIBIARrkan sehingga pagi.
promotion price -dapatkan VCO dengan hanya RM 37.00 SM 40.00 SABAH SARAWAK

**INILAH RAHSIA SAYA :)

7 comments:

mOoN said...

If preggy mom makan VCO ni xde kesan sampingan untuk baby ke? just nak info sikit coz my auty kata bagus untuk ibu mengandung but agak takut jugak nak try...

Beautiful Buyers need Beautiful things said...

takde dear..sebab nye vco ni die bukan ubat ...tapi lebih kepada pemakanan kesihatan.... jangan bimbang ramai yanng mengandung guna vco ni...

Chaza said...

macam mana nak beli vco nie?

Beautiful Buyers need Beautiful things said...

if nak order boleh email mira tengok email kat bahagian side bar ataupun boleh jugak bagi detail kat ruangan formspring kat side bar...di facebook mira sendiri atau pun kat sini pun boleh dear

Anonymous said...

sy nak tempah bleh? nk contact awk cmna?

Anonymous said...

sy nak tempah bleh? camna nak contact awk?

Beautiful Buyers need Beautiful things said...

nak beli email mira ya dear mirahussinblog@yahoo.com

Ice Cream Sejuk

SHOPPAHOLIC REVIEW 1-INTRODUCE

Assalamualaikum..

hye all of my princess (for women ) and my friend (for men) hehe.tadaaa...dah siap pun mira punya blogshop and tq for support me by drop here.Kat sini mira akan share and jual macam2 product untuk kecantikan  dan juga kesihatan wanita.Insyaallah niat mira yang sebenarnya adalah untuk sama2 berkongsi macam2 product kecantikan yang bagi mira memang sangat berkesan.Orang kata kalau kita dah tahu kesahihan dan terbukti sesuatu benda tu bagus so tak salah la untuk kita berkongsi dengan kawan2 kan?

Apa yang baik datang nya dari ALLAH dan apa yang kurang baik semuanya datang dari hamba nya yang lemah iaitu kita...untuk segala penyakit dan masalah ALLAH dah sediakan ubatnya dan untuk mendapatkan ubat tu ,kita kena lah usaha mencari dan mencuba.Dengan izin dia insyaallah segala nya akan pulih.

ok la first thing yang mira nak share kat you all semua adalah VCO SOFTGEL.



Untuk pengetahuan semua.Pada permulaan mira nak guna VCO sofgel dari catalyst ni mira agak ragu2 .So mira hold dulu niat mira untuk menggunakannya .Mira review setiap testimoni yang dibuat oleh mereka yang dah lama menggunakannya.Dan setelah timbul keyakinan dalam diri barulah mira mencuba.Kalau you all nak tahu mira mengalami masalah kulit kering dulu2.rasa down sangat2.yela bile kita pakai krim je mesti nampak kulit2 kering tu.so tak cantik la kan?Then second problem mira adalah mira ni teruk sangat masalah bintik2 hitam kat muka mira.Lebih2 kat atas hidung.Macam2 product dah mira cuba.Then after mira cuba VCO soft gel ni semuanya dah hilang.kulit kering hilang and jeragat dah hilang jugak.Yang paling bestnye,mase awal2 mira nak guna VCO ni hanya untuk 2 masalah kat atas .Tapi VCO dah bagi banyak benefit lain untuk mira antaranya :

1.perut mira cepat kenyang.Kalau makan cepat je rase kenyang .and ni dah buat kan berat badan mira tak
   melonjak naik walau pun makan banyak .Tapi VCO dia takkan buatkan kita kurus atau gemuk ok..VCO
   die bertindak untuk regularkan balik berat badan kita.Dia akan normal kan BMI berat badan kita dengan
   ketinggian kita.Kalau sebelum ni kita punye berada ditahap membimbangkan kita so dengan VCO dah
   tak payah risau2 lagi dah.

2.Period mira jenis yang tak teratur .Kadang2 sampai 2 bulan sekali baru datang.But after dah guna VCO
   ni alhamdulillah sekarang dah normal balik dah.

3.Badan tak cepat rasa letih.Walaupun letih kat opis tu tapi tetap bertenaga sampai balik kerja.Kalau dulu
   balik je kerja after maghrib terus tidur .Tengah malam baru bangun makan malam .Macam tak sihat je kan?

4.Bintik hitam and kulit kering memang dah takde dah..so memang tak risau dah

5.Kalau sebelum ni cepat sangat stress .Tapi now emosi dapat di kawal dengan baik

itu yang mira lalui sendiri.Mira jugak make sure kan supaya abah and ummi mira guna kan VCO ni jugak.Sebab VCO jugak bagus untuk mengahalang penyakit macam kencing manis and darah tinggi dan jugak cancer.So bagus la kalau kita suggest kat ibu bapa kita untuk guna jugak kan?ummi ade masalah kulit sensitif ,selalu gatal2 and alergic pada makanan laut.But after ummi guna VCO ni alhamdulillah ummi kata gatal2 dah hilang dah.sekarang ni kakak mira pulak dah guna VCO after tengok kesannya sendiri.Kakak baru je lepas bersalin so disebabkan khasiat yang ade pada VCO softgel ni sangat sesuai untuk ibu lepas bersalin macam kakak.

LEBIH BANYAK INFO VCO :

KEBAIKAN
 VCO

  • Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.
  • Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak, dan kering.
  • Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.
  • Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari.
  • Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.
  • Memperbaiki pencernaan dan penyerapan vitamin-vitamin
  • Melindungi tubuh daripada kanser.
  • Jerawat cepat susut
  • Regular semula PMS anda
  • Sistem penghadaman lebih baik
  • Kesuburan
  • Mengurangkan up to 70%
  • Kurangkan rasa senggugut
  • Batuk dan Selsema cepat hilang
  • Mengurangkan tidur berdengkur
  • Juga baik untuk ibu hamil

CARA PENGAMBILAN
  • Boleh digunakan dengan 2 cara, makan atau sapu di permukaan muka (untuk masalah kulit muka)
  • Makan 1 biji 2 kali sehari (pagi dan malam) atau 2 biji sekaligus, selepas atau sebelum makan
  • Seelok-eloknya diambil bersama air suam atau air kosong
  • Untuk sapuan di muka, lubangkan bahagian soft gel menggunakan jarum atau gunting dan sapukan pada permukaan kulit. Boleh dilakukan sebelum tidur malam selama 15 minit atau dIBIARrkan sehingga pagi.
promotion price -dapatkan VCO dengan hanya RM 37.00 SM 40.00 SABAH SARAWAK

**INILAH RAHSIA SAYA :)

7 comments:

mOoN said...

If preggy mom makan VCO ni xde kesan sampingan untuk baby ke? just nak info sikit coz my auty kata bagus untuk ibu mengandung but agak takut jugak nak try...

Beautiful Buyers need Beautiful things said...

takde dear..sebab nye vco ni die bukan ubat ...tapi lebih kepada pemakanan kesihatan.... jangan bimbang ramai yanng mengandung guna vco ni...

Chaza said...

macam mana nak beli vco nie?

Beautiful Buyers need Beautiful things said...

if nak order boleh email mira tengok email kat bahagian side bar ataupun boleh jugak bagi detail kat ruangan formspring kat side bar...di facebook mira sendiri atau pun kat sini pun boleh dear

Anonymous said...

sy nak tempah bleh? nk contact awk cmna?

Anonymous said...

sy nak tempah bleh? camna nak contact awk?

Beautiful Buyers need Beautiful things said...

nak beli email mira ya dear mirahussinblog@yahoo.com