Sunday, 23 October 2011

TESTIMONI PENGGUNA VCO SOFT GEL

Assalamualaikum..

1.ayu

hye semua..ni ade satu testimoni yang mira dapat dari ayu..si cantik yang dah dua bulan guna vco..


klik gambar untuk lihat lebih jelas


...................................................................................................................................................................
2.Siti Zaidah

klik gambar untuk lihat lebih jelas


Untuk dapatkan kulit secantik mereka..jangan lupa order VCO sekarang...untuk maklumat lanjut tentang vco boleh rujuk kat entry bawah.

4 comments:

antechno said...

Blogwalking..

Beautiful Buyers need Beautiful things said...

takde dear..sebab nye vco ni die bukan ubat ...tapi lebih kepada pemakanan kesihatan.... jangan bimbang ramai yanng mengandung guna vco ni...

anum said...

bagaimana bg ibu yg menyusu?ada potensi mengurang atau menambahkan susu?

Beautiful Buyers need Beautiful things said...

anum;dia memang sesuai snagat untuk ibu lepas bersalin..sebab ibu banyak kekurangan tenaga after menyusu kan..so die buat kan badan kita sentiasa segar and tak mudah letih...dia jugak mampu menambah susu but terpulang jugak pada individu tu sendiri...maksud mira system badan seseorang

Ice Cream Sejuk

TESTIMONI PENGGUNA VCO SOFT GEL

Assalamualaikum..

1.ayu

hye semua..ni ade satu testimoni yang mira dapat dari ayu..si cantik yang dah dua bulan guna vco..


klik gambar untuk lihat lebih jelas


...................................................................................................................................................................
2.Siti Zaidah

klik gambar untuk lihat lebih jelas


Untuk dapatkan kulit secantik mereka..jangan lupa order VCO sekarang...untuk maklumat lanjut tentang vco boleh rujuk kat entry bawah.

4 comments:

antechno said...

Blogwalking..

Beautiful Buyers need Beautiful things said...

takde dear..sebab nye vco ni die bukan ubat ...tapi lebih kepada pemakanan kesihatan.... jangan bimbang ramai yanng mengandung guna vco ni...

anum said...

bagaimana bg ibu yg menyusu?ada potensi mengurang atau menambahkan susu?

Beautiful Buyers need Beautiful things said...

anum;dia memang sesuai snagat untuk ibu lepas bersalin..sebab ibu banyak kekurangan tenaga after menyusu kan..so die buat kan badan kita sentiasa segar and tak mudah letih...dia jugak mampu menambah susu but terpulang jugak pada individu tu sendiri...maksud mira system badan seseorang