Wednesday, 20 June 2012

GABUNGAN VCO DAN MASKER SHISEIDO


Assalamualaikum,,,
hye beautiful !!

Hari ni mira nak update siket tentang vco dan masker shiseido.Mira jenia orang yang suka share pengalaman mira dengan orang lain.Dulu pengalaman mira guna vco and mira nak jadi agen vco supaya kawan2 mira semuanya dapat guna vco jugak.yelah senang nak order terus kan?sekarang ni mira nak bagitawu tentang masker shiseido pulak,,,excired nak share dengan you all..Hari tu mira baru tawu tentang kepentingan guna masker.Untuk buang segala macam kotoran kecik2 yang tersumbat and melekat dekat muka.Yelah vco dah clear kan semua jerawt kita and parut2 lama kan dan  jugak clear kan white head and black head kan?so untuk bersih kan lagi wajah kita dari benda2 yang sekecik2 alam yang hadir dia memang kecik tapi mencacat kan jugak wajah kita tu....kita kena guna masker dua kali sehari.Mira cuba guna masker shiseido lepas tu ....after tanggal je masker tu...banyak sangat kotoran yang melekat kat situ..selama ni kita rasa wajah kita dah cukup bersih dah.kulit jadi lembut and licin je lepas tu.


So Di sebab kan mira suka sharing..dan mira terfikir after mira share ngan you all mesti you all akan tanya mana nak beli kan?so mira pun bermurah hati lah jadi agen masker ni jugak...hehe .yang best nye masker ni murah sangat..sepeket rm 5 ringgit and boleh pakai 3 kali..masker ni kita tak boleh pakai hari2..kita kena pakai selang sehari atau dua hari..sebab kita akan bersalin kulit dua hari sekali.Dalam tempoh pembuangan kulit2 mati ni so kita kenalah clearkan dia dengan masker..barulah muka kita tak nampak menggelupas atau pun nampak comot2..hehe...siapa yang nak tengok masker ni..ni haaa...



sepeket tu boleh pakai 3 kali .pakai dalam 20 minit atau setengah jam macam tu..sepeket harga rm 5...bagi mereka yang banyak sangat ehite head dekat muka bila cabut tu dia akan jadi macam ni ..banyak kan?selama ni kita tak nampak pun benda ni...tapi selalunya benda2 ni bila ade kat muka and bila kita sentuk..kulit kita tak rasa licin...



pic credit to miss aqma punya shop. :)

memang sekarang ni happy sangat2..bila keluar je nak g mane2 senang je tak payah nak pakai ape2 sangat kat muka..sebab memang kita confirm yang muka kita dah tak banyak kotoran..Ditambah pulak dengan vco yang dah memang lama mira amalkan..dah jadi kewajipan amik vco setiap hari.vco akan buat muka kita jadi berseri dan tak kusam,Sebab nya dia bertindak buang toksin dalam badan.Toksin2 ni la yang buat muka kita nampak macam orang sakit lepas tu kusam,cepat letih dan dia jugak lah punca segala jerawat.Tapi dengan vco memang jerawat akan berlalu pergi..tak payah nak pantang makan lagi dah sebab jerawat memang lah takut dengan vco ni.hehe



Nak tawu tak?ramai antara mereka yang dah jadi cantik lepas makan vco n..tak pervaya boleh google..hehe.

Oklah kalau berminat macam biasa boleh pm mira :)


1 comment:

i'm a TEACHER said...

awk,bleh bg tau x link nak beli masker nie??miss aqma tu...thx..:D

Ice Cream Sejuk

GABUNGAN VCO DAN MASKER SHISEIDO


Assalamualaikum,,,
hye beautiful !!

Hari ni mira nak update siket tentang vco dan masker shiseido.Mira jenia orang yang suka share pengalaman mira dengan orang lain.Dulu pengalaman mira guna vco and mira nak jadi agen vco supaya kawan2 mira semuanya dapat guna vco jugak.yelah senang nak order terus kan?sekarang ni mira nak bagitawu tentang masker shiseido pulak,,,excired nak share dengan you all..Hari tu mira baru tawu tentang kepentingan guna masker.Untuk buang segala macam kotoran kecik2 yang tersumbat and melekat dekat muka.Yelah vco dah clear kan semua jerawt kita and parut2 lama kan dan  jugak clear kan white head and black head kan?so untuk bersih kan lagi wajah kita dari benda2 yang sekecik2 alam yang hadir dia memang kecik tapi mencacat kan jugak wajah kita tu....kita kena guna masker dua kali sehari.Mira cuba guna masker shiseido lepas tu ....after tanggal je masker tu...banyak sangat kotoran yang melekat kat situ..selama ni kita rasa wajah kita dah cukup bersih dah.kulit jadi lembut and licin je lepas tu.


So Di sebab kan mira suka sharing..dan mira terfikir after mira share ngan you all mesti you all akan tanya mana nak beli kan?so mira pun bermurah hati lah jadi agen masker ni jugak...hehe .yang best nye masker ni murah sangat..sepeket rm 5 ringgit and boleh pakai 3 kali..masker ni kita tak boleh pakai hari2..kita kena pakai selang sehari atau dua hari..sebab kita akan bersalin kulit dua hari sekali.Dalam tempoh pembuangan kulit2 mati ni so kita kenalah clearkan dia dengan masker..barulah muka kita tak nampak menggelupas atau pun nampak comot2..hehe...siapa yang nak tengok masker ni..ni haaa...



sepeket tu boleh pakai 3 kali .pakai dalam 20 minit atau setengah jam macam tu..sepeket harga rm 5...bagi mereka yang banyak sangat ehite head dekat muka bila cabut tu dia akan jadi macam ni ..banyak kan?selama ni kita tak nampak pun benda ni...tapi selalunya benda2 ni bila ade kat muka and bila kita sentuk..kulit kita tak rasa licin...



pic credit to miss aqma punya shop. :)

memang sekarang ni happy sangat2..bila keluar je nak g mane2 senang je tak payah nak pakai ape2 sangat kat muka..sebab memang kita confirm yang muka kita dah tak banyak kotoran..Ditambah pulak dengan vco yang dah memang lama mira amalkan..dah jadi kewajipan amik vco setiap hari.vco akan buat muka kita jadi berseri dan tak kusam,Sebab nya dia bertindak buang toksin dalam badan.Toksin2 ni la yang buat muka kita nampak macam orang sakit lepas tu kusam,cepat letih dan dia jugak lah punca segala jerawat.Tapi dengan vco memang jerawat akan berlalu pergi..tak payah nak pantang makan lagi dah sebab jerawat memang lah takut dengan vco ni.hehe



Nak tawu tak?ramai antara mereka yang dah jadi cantik lepas makan vco n..tak pervaya boleh google..hehe.

Oklah kalau berminat macam biasa boleh pm mira :)


1 comment:

i'm a TEACHER said...

awk,bleh bg tau x link nak beli masker nie??miss aqma tu...thx..:D