Monday, 2 July 2012

VCO BAGUS UNTUK IBU2

Assalamualaikum..hye semua..hari ni mira nak cerita tentang kebaikan vco kepada mereka yang dah bergelar ibu atau mencecah umur 30 an.siapa sangka kan kakak mira ni dah capai umur 30 an dan ade seorang anak.hehe.yes kakak !ok! bukan adik mira uhuh..

kakak mira mula amalkan vco sejak die mengandung sebab nye die jenis tak leh nak makan sangat alahan ...makan je muntah makan je muntah so dia jadikan vco as her supplement .kesannye kulit dia makin flawless.

kakak mira fully menyusukan anak dia .Sebabnya susu ibu yang beliau punya dah terlalu banyak and cukup untuk mengenyang kan si baby yang comel ni. hehe.kepada mereka yang tak tahu vco ni bagus untuk ibu yang tengah menyusu sebab effect die sendiri atau kebaikannya sendiri adalah memperbanyakkan susu ibu.

Kesan lain adalah dia maintain kan balik berat badan bagi ibu2 yang baru lepas berpantang.Kakak mira ni dia jenis yang tak suka untuk keluar rumah and make up tebal2 .So bila kulit dah flawless ni kita tak payah nak risau sangat takut muka kita nampak kusam ke..tak bermaya ke ..kalau rasa nak make up..make up lah..kalau tak nak pun takpe sebab dengan adanya vco dapat meningkat kan keyakinan diri kita :)

so kepada ibu2 atau bakal ibu..boleh lah buat persediaan awal dengan ambil vco..if minat boleh pm mira :)

No comments:

Ice Cream Sejuk

VCO BAGUS UNTUK IBU2

Assalamualaikum..hye semua..hari ni mira nak cerita tentang kebaikan vco kepada mereka yang dah bergelar ibu atau mencecah umur 30 an.siapa sangka kan kakak mira ni dah capai umur 30 an dan ade seorang anak.hehe.yes kakak !ok! bukan adik mira uhuh..

kakak mira mula amalkan vco sejak die mengandung sebab nye die jenis tak leh nak makan sangat alahan ...makan je muntah makan je muntah so dia jadikan vco as her supplement .kesannye kulit dia makin flawless.

kakak mira fully menyusukan anak dia .Sebabnya susu ibu yang beliau punya dah terlalu banyak and cukup untuk mengenyang kan si baby yang comel ni. hehe.kepada mereka yang tak tahu vco ni bagus untuk ibu yang tengah menyusu sebab effect die sendiri atau kebaikannya sendiri adalah memperbanyakkan susu ibu.

Kesan lain adalah dia maintain kan balik berat badan bagi ibu2 yang baru lepas berpantang.Kakak mira ni dia jenis yang tak suka untuk keluar rumah and make up tebal2 .So bila kulit dah flawless ni kita tak payah nak risau sangat takut muka kita nampak kusam ke..tak bermaya ke ..kalau rasa nak make up..make up lah..kalau tak nak pun takpe sebab dengan adanya vco dapat meningkat kan keyakinan diri kita :)

so kepada ibu2 atau bakal ibu..boleh lah buat persediaan awal dengan ambil vco..if minat boleh pm mira :)

No comments: