Friday, 20 July 2012

LET'S WE SHARE SOMETHING

Assalamualaikum dan hye semua... Hari ni mira saje nak introduce diri mira dekat blogshop mira ni.Sebelum ni rasanya just tepek gambar product yang jual je tapi tak introduce pun siapa ownernye kan?Untuk pengetahuan semua blogshop beautifulafia ada fanpage nya yang tersendiri .Siapa yang berminat untuk menyokong beutifulafia shop boleh lalike fanpage beautifulafia disini >>BEAUTIFULAFIA SHOP

Sebagai seorang wanita yang cintakan kecantikan dan menjadikan kecantikan sebagai keutamaan mira makan terciptalah beautifulafia shop ni.Semua product yang mira jual kat dalam ni adalah product yang mira guna dan tujuan mira menjualnya disini supaya kawan2 mira yang berminat nak mencuba product yang mira guna senang mendapatkannya terus dari mira.

Mira menjadikan vco sebagai satu2 nya supplement yang wajib mira ambil setiap hari.Vco menjanjikan mira kulit yang bebas jerawat dan juga bebas dari parut2 jerawat.Dengan adanya vco mira tak payah risau tentang kewujudan jerawat sebab nya mira yakin vco dapat elakkan muka mira dari naik jerawat.Mira tak pernah berpantang makan hanya kerana takut akan naik nya jerawat pada wajah ,sebab mira ade pelindung yang serta merta akan bunuh jerawat tu sekiranya ia nak tumbuh.Hasil nya nah kulit bebas jerawat seperti hari ni :) alhamdulillah.Mira dah gunakan vco ni nak masuk 2 tahun dan masih setia dengan vco.Vco juga menjadikan kulit mira tak kering dan juga tidak berminyak.Yang paling menggembirakan mira walaupun mira letih seharian ,tapi wajah mira takkan nampak kusam walaupun tanpa makeup.Kadang2 walaupun malas nak pakai krim keluar rumah mira tak segan sebab mira tahu yang kulit kita dilindungi sepenuh nya oleh vco tanpa membuat kan kulit wajah kita nampak kusam.

Nak makeup pun tak rasa susah kalau kulit kita balance tak kering dan tak berminyak :)

untuk mereka yang ada masalah kulit wajah boleh la mencuba vco ni.

Oh ya mira..untuk kulit wajah sahaja ke fungsinya?
-untuk pengetahuan semua vco bukan sahaja untuk kecantikan luaran tapi untuk elokkan sistem badan dan juga kecantikan dalaman daaaaannnnn mencegah penyakit.Boleh dapat kan info lebih lanjut tentang vco di entry mira yang lepas disini >>VCO



Untuk tegang kan kulit wajah pula mira?
-hah!ini ramai yang bertanya pada mira.tak susah pun ambil lah collagen.Nak tahu tak setiap tahun kulit wajah kita memerlukan pertambahan collagen untuk kelihatan sentiasa muda dan tak kendur.Nak wajah yang nampak lebih muda dari umur sebenar ?boleh..just ambil collagen .Mira guna collagen by catalyst iaitu company yang sama denga vco.Gabungan vco by catalyst dan juga collagen by catalyst menjadikan kulit wajah kita takde jerawat,takde parut dan tegang.siapa yang tak nak kan?kalau anda semua berminat boleh la terus menghubungi mira.Nak hubungi kat mana?tunggu kat akhir entry mira bagitawu.Sebelum tu nak tunjuk rupa collagen dulu


kebaikan collagen boleh tengok entry yang ni >>COLLAGEN

SPECIAL PRICE FOR VCO RM 37+7POSTAGE
SPECIAL PRICE COLLAGEN RM57+7POSTAGE

PAKEJ PRICE VCO+COLLAGEN RM 97 INCLUDE POSTAGE

nak order dekat mana?boleh email mira dekat mirahussinblog@yahoo.com

No comments:

Ice Cream Sejuk

LET'S WE SHARE SOMETHING

Assalamualaikum dan hye semua... Hari ni mira saje nak introduce diri mira dekat blogshop mira ni.Sebelum ni rasanya just tepek gambar product yang jual je tapi tak introduce pun siapa ownernye kan?Untuk pengetahuan semua blogshop beautifulafia ada fanpage nya yang tersendiri .Siapa yang berminat untuk menyokong beutifulafia shop boleh lalike fanpage beautifulafia disini >>BEAUTIFULAFIA SHOP

Sebagai seorang wanita yang cintakan kecantikan dan menjadikan kecantikan sebagai keutamaan mira makan terciptalah beautifulafia shop ni.Semua product yang mira jual kat dalam ni adalah product yang mira guna dan tujuan mira menjualnya disini supaya kawan2 mira yang berminat nak mencuba product yang mira guna senang mendapatkannya terus dari mira.

Mira menjadikan vco sebagai satu2 nya supplement yang wajib mira ambil setiap hari.Vco menjanjikan mira kulit yang bebas jerawat dan juga bebas dari parut2 jerawat.Dengan adanya vco mira tak payah risau tentang kewujudan jerawat sebab nya mira yakin vco dapat elakkan muka mira dari naik jerawat.Mira tak pernah berpantang makan hanya kerana takut akan naik nya jerawat pada wajah ,sebab mira ade pelindung yang serta merta akan bunuh jerawat tu sekiranya ia nak tumbuh.Hasil nya nah kulit bebas jerawat seperti hari ni :) alhamdulillah.Mira dah gunakan vco ni nak masuk 2 tahun dan masih setia dengan vco.Vco juga menjadikan kulit mira tak kering dan juga tidak berminyak.Yang paling menggembirakan mira walaupun mira letih seharian ,tapi wajah mira takkan nampak kusam walaupun tanpa makeup.Kadang2 walaupun malas nak pakai krim keluar rumah mira tak segan sebab mira tahu yang kulit kita dilindungi sepenuh nya oleh vco tanpa membuat kan kulit wajah kita nampak kusam.

Nak makeup pun tak rasa susah kalau kulit kita balance tak kering dan tak berminyak :)

untuk mereka yang ada masalah kulit wajah boleh la mencuba vco ni.

Oh ya mira..untuk kulit wajah sahaja ke fungsinya?
-untuk pengetahuan semua vco bukan sahaja untuk kecantikan luaran tapi untuk elokkan sistem badan dan juga kecantikan dalaman daaaaannnnn mencegah penyakit.Boleh dapat kan info lebih lanjut tentang vco di entry mira yang lepas disini >>VCO



Untuk tegang kan kulit wajah pula mira?
-hah!ini ramai yang bertanya pada mira.tak susah pun ambil lah collagen.Nak tahu tak setiap tahun kulit wajah kita memerlukan pertambahan collagen untuk kelihatan sentiasa muda dan tak kendur.Nak wajah yang nampak lebih muda dari umur sebenar ?boleh..just ambil collagen .Mira guna collagen by catalyst iaitu company yang sama denga vco.Gabungan vco by catalyst dan juga collagen by catalyst menjadikan kulit wajah kita takde jerawat,takde parut dan tegang.siapa yang tak nak kan?kalau anda semua berminat boleh la terus menghubungi mira.Nak hubungi kat mana?tunggu kat akhir entry mira bagitawu.Sebelum tu nak tunjuk rupa collagen dulu


kebaikan collagen boleh tengok entry yang ni >>COLLAGEN

SPECIAL PRICE FOR VCO RM 37+7POSTAGE
SPECIAL PRICE COLLAGEN RM57+7POSTAGE

PAKEJ PRICE VCO+COLLAGEN RM 97 INCLUDE POSTAGE

nak order dekat mana?boleh email mira dekat mirahussinblog@yahoo.com

No comments: