Sunday, 8 July 2012

PROMOTION TIME

ASSALAMUALAIKUM.. hye since ramai yang mintak mira buat promotion ni so mira dengan gembira hati nak buat lagi promosi ni ya dear. :) lets check!promosi ni seminggu je ok..sampai 16 hb ni je
 item yang akan mira buat promotion adalah seperti di bawah :)



Closet -cover dari atas sampai atas bertujuan untuk membentuk tubuh badan agar lebih cantik dan menarik :) harga asal/selepas promosi  rm 40 termasuk postage



Masker shiseido:untuk buang bintik2 dijawah dah menjadikan kulit wajah bertambah bersih .harga selepas promosi rm 5/per packet

Virgin coconut oil /VCO untuk menghilang kan parut jerawat dan mengelakkan dari tumbuhnya jerawat.menjadi kan kulit gebu dan lembut.

Collagen-agen anti penuaan ,menjadikan kulit wajah lebih tegang dan lebih halus.

untuk lebih info berkaitan  VCO dan collagen boleh refer entry sebelumnya.

PROMOTION PRICE!

1 vco +4 masker=rm59 stok sebulan
1 vco +4 masker +1 collagen=rm110 stok sebulan
1 vco +4 masker+1 closet=rm 95 stok sebulan
2 vco +8 masker=rm 102 stok 2 bulan
2 vco+8 masker+2 collagen =rm202 stok 2 bulan
2 vco+8 masker+1 closet=rm 137


p/s kepada pelanggan beautifulafia anda boleh LIKE fanpage beautifulafia kalau sudi :)http://www.facebook.com/pages/Beautifulafia-Shop/318138134899014




1 comment:

miss nOra =) said...

promotion ni ade lagi x ?
cara pembayaran macam mane eyh ?

Ice Cream Sejuk

PROMOTION TIME

ASSALAMUALAIKUM.. hye since ramai yang mintak mira buat promotion ni so mira dengan gembira hati nak buat lagi promosi ni ya dear. :) lets check!promosi ni seminggu je ok..sampai 16 hb ni je
 item yang akan mira buat promotion adalah seperti di bawah :)



Closet -cover dari atas sampai atas bertujuan untuk membentuk tubuh badan agar lebih cantik dan menarik :) harga asal/selepas promosi  rm 40 termasuk postage



Masker shiseido:untuk buang bintik2 dijawah dah menjadikan kulit wajah bertambah bersih .harga selepas promosi rm 5/per packet

Virgin coconut oil /VCO untuk menghilang kan parut jerawat dan mengelakkan dari tumbuhnya jerawat.menjadi kan kulit gebu dan lembut.

Collagen-agen anti penuaan ,menjadikan kulit wajah lebih tegang dan lebih halus.

untuk lebih info berkaitan  VCO dan collagen boleh refer entry sebelumnya.

PROMOTION PRICE!

1 vco +4 masker=rm59 stok sebulan
1 vco +4 masker +1 collagen=rm110 stok sebulan
1 vco +4 masker+1 closet=rm 95 stok sebulan
2 vco +8 masker=rm 102 stok 2 bulan
2 vco+8 masker+2 collagen =rm202 stok 2 bulan
2 vco+8 masker+1 closet=rm 137


p/s kepada pelanggan beautifulafia anda boleh LIKE fanpage beautifulafia kalau sudi :)http://www.facebook.com/pages/Beautifulafia-Shop/318138134899014




1 comment:

miss nOra =) said...

promotion ni ade lagi x ?
cara pembayaran macam mane eyh ?