Saturday, 8 December 2012

FELINNA INCHLOSS HEBAT!

HYE kesayangan sekalian....

hari ni mira nak share something yang best sangat2 tentang felinna inchloss..
tahu tak ape tuh felinna inchloss?meh mira tunjuk pic dia


ok kebaikan felinna inchloss nia dalah ianya satu alternatif lain untuk kurus tapi tak payah makan ubat kurus.just sapu je.hasil die sangat2 cepat dalam seminggu je dah rasa longgar2 baju kalau rajin sapu felinna inchloss ni..boleh sapu dekat muka untuk jadikan muka lebih bujur tanpa ada dagu berlapis...tak percaya boleh tengok sendiri owner felinna inchloss atau pengasas felinna inchloss ni puan felinna!.beliau berjaya kurus dah taw after sapu inchloss dekat badan and muka!


ni dulu2 belah kiri....and belah kanan tu after die dah kurus dah..hebat kan? sekarang ni dah cantik dah beliau...jom tengoktestimoni beliau lagi

lain sangat2 kan bentuk muka die!cantik sangat2 dah dia sekarang ni..hehehe.....oh ya!sebab teruja tengok cik felinna ni maka mira pun nak la try jugak...after dah cuba tu alhamdulillah muka dah tak tembam sangat dah!jom tengok sini





its me mira hussin!heeheh kepada yang minat nak cuba felinna inchloss ni boleh pm mira dekat facebook mira dekat sini>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>http://www.facebook.com/myra.myrazack

JOM dapatkan wajah yang bujur2 sireh !

No comments:

Ice Cream Sejuk

FELINNA INCHLOSS HEBAT!

HYE kesayangan sekalian....

hari ni mira nak share something yang best sangat2 tentang felinna inchloss..
tahu tak ape tuh felinna inchloss?meh mira tunjuk pic dia


ok kebaikan felinna inchloss nia dalah ianya satu alternatif lain untuk kurus tapi tak payah makan ubat kurus.just sapu je.hasil die sangat2 cepat dalam seminggu je dah rasa longgar2 baju kalau rajin sapu felinna inchloss ni..boleh sapu dekat muka untuk jadikan muka lebih bujur tanpa ada dagu berlapis...tak percaya boleh tengok sendiri owner felinna inchloss atau pengasas felinna inchloss ni puan felinna!.beliau berjaya kurus dah taw after sapu inchloss dekat badan and muka!


ni dulu2 belah kiri....and belah kanan tu after die dah kurus dah..hebat kan? sekarang ni dah cantik dah beliau...jom tengoktestimoni beliau lagi

lain sangat2 kan bentuk muka die!cantik sangat2 dah dia sekarang ni..hehehe.....oh ya!sebab teruja tengok cik felinna ni maka mira pun nak la try jugak...after dah cuba tu alhamdulillah muka dah tak tembam sangat dah!jom tengok sini





its me mira hussin!heeheh kepada yang minat nak cuba felinna inchloss ni boleh pm mira dekat facebook mira dekat sini>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>http://www.facebook.com/myra.myrazack

JOM dapatkan wajah yang bujur2 sireh !

No comments: