Sunday, 27 January 2013

TESTIMONI EXCLUSIVE!


khasiat vco
-menghilangkan parut jerawat
-mengelak dari tumbuhnya jerawat
-menjadikan kulit wajah putih dan gebu
-menyeimbangkan kelembapan kulit wajah
-menghilang kan bintik2 hitam



khasiat collagen

  • Menjadikan kulit tegang
  • - Mengembalikan kesegaran dan keremajaan kulit
  • - Mengatasi masalah kulit kusam,berminyak, kering dan berkedut
  • - Membantu melicinkan tumit merekah dan kuku malap&mudah patah
  • - Menyubur dan menyihatkan rambut agar kelihatan hebat dan berkilau
  • - Membantu mengaktifkan semua metabolisme tisu-tisu tubuh ke tahap maksima
  • - Menghilangkan parut-parut lama dan kesan jerawat
  • - Mengurangkan selulit dan memastikan kulit sentiasa cantik
  • - Minda lebih cergas dan pergerakan tubuh menjadi lebih lancar
  • - Badan akan rasa lebih cergas dan bertenaga
gabungan vco +collagen jugak boleh kurus!



...........................................................................................................................................................

**dulu name blogshop ni beautifulafia

..............................................................................................................................................................

....................................................................................................................................................................
JOM KITA TENGOK SATU KISAH BENAR DITULIS SENDIRI OLEH CUSTOMER VCO MIRA YANG SEKARANG DAH PUN BERGELAR AGEN CATALYST VCO JUGA SETELAH DAPAT HASILNYA.SHARING IS CARIL(original dari blogshop mira.special edition)

gambar muka asal..ade sedikit jerawat sahaja..




Mase dulu2..jerawat hanya tumbuh 1-3 biji sahaja..dan ilang lepas tu  dengan tiba2..


jerawat trok naek d muke, dagu, idung..n parut2 sume sgt ssh nk ilg wpun da pakai mcm2 ubat yg dibeli dr farmasi..

msalah sy before ni yg menyebabkan sy nk amik VCO ni adlh:

1. jerawat nek trok kt pipi belah kanan n x pernah susut..parut pn nmpk sgt2 n x ilg da lbh 6 bln...

2.period x teratur

3.cpt pnt

4.msalah buang air yg tidak lawas n salu sakit prot slps gune produk ni selama 4 bln dan skg masih meneruskannya..

slps gune produk ni selama 4 bln dan skg masih meneruskannya..

1. mke da xd jrwt..klo nek pn, jrwt cpt sgt kcut..

2.period semakin teratur tiap bln n sy da x de kne senggugut

3.bdn rs segar spnjgn hari..even aritu time pose byk berjalan g shopping..tp still bole bertahan...

4. xd msalah buang air dah..prot rs ringan je..bdn rs sihat! ini terbukti bile sbln pertama sy mkn..mkcik sy tnye "eh..kulit mke mar nmpk oke..da xd jrwt..mar mkn pe?".. bln kedua..kawan sy rmai tgor "eh mar..mke ko da elok..aritu trok gle ngn jrwt..ko gne pe??".. so..mmg terbuktilah keberkesanannya..

pic mar selepa gunakan vco...tak perlu edit2 pic dah ...

special writing from cik mar :D THANKS!

..................................................................................................................
.....................................................................................................................

..............................................................................................................................................
...................................................................................................................................................
yang ni sangat2 jelas kecantikan kulit die...no makeup...real skin terserlah kat situ..yang makeup pun tak yah risau kena tutup banyak cela kat wajah..senang nak make up..kalau malas nak pakai make up pun takpe..boleh kuar rumah dengan yakinnye...ni customer mira and now die dah nampak hasilnya die dah jadi agen pun...yeayyy!



............................................................................................................................................................
ni pun agen mira dah sekarang ni..dulunya customer mira.tapi sebab die dah happpy dengan perubahan diri die sekarang ni die dah jadi agen.....

kepada sesiaa yang minat nak cuba vco+collagen boleh pm mira :0


No comments:

Ice Cream Sejuk

TESTIMONI EXCLUSIVE!


khasiat vco
-menghilangkan parut jerawat
-mengelak dari tumbuhnya jerawat
-menjadikan kulit wajah putih dan gebu
-menyeimbangkan kelembapan kulit wajah
-menghilang kan bintik2 hitam



khasiat collagen

  • Menjadikan kulit tegang
  • - Mengembalikan kesegaran dan keremajaan kulit
  • - Mengatasi masalah kulit kusam,berminyak, kering dan berkedut
  • - Membantu melicinkan tumit merekah dan kuku malap&mudah patah
  • - Menyubur dan menyihatkan rambut agar kelihatan hebat dan berkilau
  • - Membantu mengaktifkan semua metabolisme tisu-tisu tubuh ke tahap maksima
  • - Menghilangkan parut-parut lama dan kesan jerawat
  • - Mengurangkan selulit dan memastikan kulit sentiasa cantik
  • - Minda lebih cergas dan pergerakan tubuh menjadi lebih lancar
  • - Badan akan rasa lebih cergas dan bertenaga
gabungan vco +collagen jugak boleh kurus!



...........................................................................................................................................................

**dulu name blogshop ni beautifulafia

..............................................................................................................................................................

....................................................................................................................................................................
JOM KITA TENGOK SATU KISAH BENAR DITULIS SENDIRI OLEH CUSTOMER VCO MIRA YANG SEKARANG DAH PUN BERGELAR AGEN CATALYST VCO JUGA SETELAH DAPAT HASILNYA.SHARING IS CARIL(original dari blogshop mira.special edition)

gambar muka asal..ade sedikit jerawat sahaja..




Mase dulu2..jerawat hanya tumbuh 1-3 biji sahaja..dan ilang lepas tu  dengan tiba2..


jerawat trok naek d muke, dagu, idung..n parut2 sume sgt ssh nk ilg wpun da pakai mcm2 ubat yg dibeli dr farmasi..

msalah sy before ni yg menyebabkan sy nk amik VCO ni adlh:

1. jerawat nek trok kt pipi belah kanan n x pernah susut..parut pn nmpk sgt2 n x ilg da lbh 6 bln...

2.period x teratur

3.cpt pnt

4.msalah buang air yg tidak lawas n salu sakit prot slps gune produk ni selama 4 bln dan skg masih meneruskannya..

slps gune produk ni selama 4 bln dan skg masih meneruskannya..

1. mke da xd jrwt..klo nek pn, jrwt cpt sgt kcut..

2.period semakin teratur tiap bln n sy da x de kne senggugut

3.bdn rs segar spnjgn hari..even aritu time pose byk berjalan g shopping..tp still bole bertahan...

4. xd msalah buang air dah..prot rs ringan je..bdn rs sihat! ini terbukti bile sbln pertama sy mkn..mkcik sy tnye "eh..kulit mke mar nmpk oke..da xd jrwt..mar mkn pe?".. bln kedua..kawan sy rmai tgor "eh mar..mke ko da elok..aritu trok gle ngn jrwt..ko gne pe??".. so..mmg terbuktilah keberkesanannya..

pic mar selepa gunakan vco...tak perlu edit2 pic dah ...

special writing from cik mar :D THANKS!

..................................................................................................................
.....................................................................................................................

..............................................................................................................................................
...................................................................................................................................................
yang ni sangat2 jelas kecantikan kulit die...no makeup...real skin terserlah kat situ..yang makeup pun tak yah risau kena tutup banyak cela kat wajah..senang nak make up..kalau malas nak pakai make up pun takpe..boleh kuar rumah dengan yakinnye...ni customer mira and now die dah nampak hasilnya die dah jadi agen pun...yeayyy!



............................................................................................................................................................
ni pun agen mira dah sekarang ni..dulunya customer mira.tapi sebab die dah happpy dengan perubahan diri die sekarang ni die dah jadi agen.....

kepada sesiaa yang minat nak cuba vco+collagen boleh pm mira :0


No comments: