Friday, 26 April 2013

CANTIK TAK ADA JERAWAT DAN CERAH BERSERI.

 Assalamualaikum semua!

mira nak share something ni!

kenape mira suka guna vco? sebabnya vco dia elak dari naik jerawat dan dia buang jerawat2 sedia ada dalam beberapa hari je.seimbangkan kelembapan kulit dan jugak buang bintik2 hitam yang tak diingini tu.sangat best!dia jugak menjaga dalaman kita dan jauhkan dari didekati sebarang penyakit

kenapa mira suka vitamin c 1000 mg ni?
sebabnya vitamin c ni dia bertindak untuk hilang kan parut2 di badan kita dn juga wajah.parut lama dan baru memang senang hilang kalau makan dengan disiplin nya.mencerah kan kulit wajah dan badan .so tak payah dah pening nak beli pencuci muka atau krim yang boleh mencerah kan?




mira guna dua supplement ni dah dua tahun.mula2 just pakai je.tapi bila ramai yang bertanya tentang vco dan vitamin c ni ,then mira tergerak untuk jadi stokis supaya senang nak supply dekat kawan2 


ahamdulillah setakat ni dah ramai customer yang dah takde masalah 2 kulit.dan dah pun cerah sekata!





sekarang ni kawan2 yang dah lama tak jumpa mesti cakap dan lain !dah cerah dah .sebab tu mira berani share dengan kawan2.lagipun mira percaya dekat vitamin c ni sebab die daripada doktor sendiri.selain untuk mencerah dia bertindak sebagai vitamin yang akan menjaga tubuh badan kita .kesihatan tubuh badan.so selamat lah .maka cantik beserta sihat lah kan!


siapa yang nak cuba 30 biji vitamin c ni dan sekotak vco boleh la beli set sebulan punya rm80 (30 biji vita c+60 biji vco) .free postage.trial set

kalau nak jimat boleh ambil 100 biji vitamin c dan 60 biji vco .cuma rm  109 termasuk postage untuk 100 biji .murah kan?




macam mana nak order ni????boleh pm mira dekat sini >>>http://www.facebook.com/pages/Meera-beauty-care-ACAI-Berry-Abcvcoorganic-Vitamin-C/164899190188609?fref=ts    

ataupun pm mira di mirahussinblog@yahoo.com

No comments:

Ice Cream Sejuk

CANTIK TAK ADA JERAWAT DAN CERAH BERSERI.

 Assalamualaikum semua!

mira nak share something ni!

kenape mira suka guna vco? sebabnya vco dia elak dari naik jerawat dan dia buang jerawat2 sedia ada dalam beberapa hari je.seimbangkan kelembapan kulit dan jugak buang bintik2 hitam yang tak diingini tu.sangat best!dia jugak menjaga dalaman kita dan jauhkan dari didekati sebarang penyakit

kenapa mira suka vitamin c 1000 mg ni?
sebabnya vitamin c ni dia bertindak untuk hilang kan parut2 di badan kita dn juga wajah.parut lama dan baru memang senang hilang kalau makan dengan disiplin nya.mencerah kan kulit wajah dan badan .so tak payah dah pening nak beli pencuci muka atau krim yang boleh mencerah kan?




mira guna dua supplement ni dah dua tahun.mula2 just pakai je.tapi bila ramai yang bertanya tentang vco dan vitamin c ni ,then mira tergerak untuk jadi stokis supaya senang nak supply dekat kawan2 


ahamdulillah setakat ni dah ramai customer yang dah takde masalah 2 kulit.dan dah pun cerah sekata!





sekarang ni kawan2 yang dah lama tak jumpa mesti cakap dan lain !dah cerah dah .sebab tu mira berani share dengan kawan2.lagipun mira percaya dekat vitamin c ni sebab die daripada doktor sendiri.selain untuk mencerah dia bertindak sebagai vitamin yang akan menjaga tubuh badan kita .kesihatan tubuh badan.so selamat lah .maka cantik beserta sihat lah kan!


siapa yang nak cuba 30 biji vitamin c ni dan sekotak vco boleh la beli set sebulan punya rm80 (30 biji vita c+60 biji vco) .free postage.trial set

kalau nak jimat boleh ambil 100 biji vitamin c dan 60 biji vco .cuma rm  109 termasuk postage untuk 100 biji .murah kan?




macam mana nak order ni????boleh pm mira dekat sini >>>http://www.facebook.com/pages/Meera-beauty-care-ACAI-Berry-Abcvcoorganic-Vitamin-C/164899190188609?fref=ts    

ataupun pm mira di mirahussinblog@yahoo.com

No comments: